Bedrijfsfinanciering met BKR | Bedrijfsfinancieringen.INFO

Ondernemer met een BKR notering & op zoek naar Bedrijfsfinanciering? Je kunt nog steeds aan Bedrijfsfinanciering komen met BKR noteringen dankzij deze bronnen.

Ben je een ondernemer die privé registratie bij het BKR heeft, dan is financiering verkrijgen lastig. Bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers is in ieder geval lastig, maar er zijn wel degelijk manieren om dit te realiseren.

Bedrijfsfinanciering met BKR dankzij vermogende partijen

Ben je een ondernemer met een innovatieve technologie of ben je dit van plan te ontwikkelen, dan zijn er ongetwijfeld partijen geïnteresseerd om mee te investeren. Er zijn vermogende partijen (vermogende particulieren, maar ook professionele investeerders) die in ruil voor een financiële bijdrage mee willen profiteren van jouw idee. Deze vorm van bedrijfsfinanciering betekent dat je via je eigen vermogen aan meer kapitaal komt.

Bedrijfsfinanciering met BKR: lenen op internet

Naast bedrijfsfinanciering via investeerders kun je ook overwegen een lening af te sluiten op internet bij kredietverstrekkers.

Als je een parttime ondernemer bent en nog een dienstverband hebt, dan kun je via internet een lening aanvragen op diverse sites, ondanks BKR registraties. Dit betekent dat een BKR toetsing soms wordt overgeslagen.

De leningen zonder BKR controle kenmerken zich door de snelheid waarmee de lening kan worden afgesloten. Je kunt een klein bedrag lenen tot iets minder dan 1000 euro en dit dezelfde dag nog op je rekening krijgen.

Ben je een fulltime ondernemer zonder loonstrook, dan zijn er ook speciale websites waar je geld kunt lenen zonder BKR check. Deze speciale kredietverstrekkers bieden een voorschot op je toekomstige inkomsten. Deze inkomsten zijn vaak vorderingen die je nog moet krijgen. De vergoeding die je moet betalen is niet gering, namelijk rond de twintig procent. Het voordeel is wel dat het geld vrij snel wordt overgemaakt.

Bedrijfsfinanciering met BKR: starterskrediet

Als geld lenen in de markt lastig is, dan kun je een beroep doen op de overheid.

Starterskrediet is een optie je in de WW zit en vanuit die positie een bedrijf wil opstarten. Je kunt gedurende een periode van 2 jaar proberen om je ondernemerschap een kans te geven met een uitkering van het UWV. Het grote voordeel is dat men coulant is: als je na die periode (of tijdens) erachter komt dat je bedrijf financieel niet haalbaar is, dan hoef je het geld niet af te lossen.

Bedrijfsfinanciering met BKR: microkrediet

Bij microkrediet helpt de overheid om de kleinere ondernemers hun ondernemerschap een impuls te geven. Microkrediet kan ook aangevraagd worden als je in het verleden een negatieve BKR hebt opgelopen doordat je vorige bedrijf failliet is gegaan of omdat je privé schulden hebt gemaakt.

Bedrijfsfinanciering met BKR: conclusie

Ook met BKR registraties op je naam kun je aan bedrijfsfinanciering komen. Er zijn vermogende partijen die geld willen investeren in innovatieve ideeën. Daarnaast kun je een kleine lening afsluiten via internet en een voorschot krijgen op vorderingen. Tot slot kun je een beroep doen op de overheid.