Bedrijf beginnen met een BKR

Ben jij een ondernemer en wil je een bedrijf beginnen met een BKR notering? Aan een bedrijfsfinanciering met een BKR notering komen is ook mogelijk! Als jij in je privéleven eens een BKR registratie bent opgelopen, kan een lening met BKR voor het opstarten van een nieuw bedrijf erg lastig zijn. Ook als je eerder een eigen onderneming hebt gehad en failliet bent gegaan, wordt je BKR geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Met het opstarten van een nieuw bedrijf kan ook dan bedrijfsfinanciering een hele opgave worden.

Bedrijf beginnen met een BKR met de hulp van bekenden

Als je een bedrijf wil beginnen met een BKR is het het slimst dat je begint in je omgeving voor het aanvragen van opstartkapitaal. Een financiële bijdrage van bekenden kan je een hoop voordelen opleveren. Als jij bijvoorbeeld iemand je familie of vriendenkring kent die behoorlijk vermogend is of misschien wel net een erfenis heeft gekregen, dan zou deze jou zomaar kunnen helpen aan een bedrijfskrediet zonder BKR controle. Het fijne hiervan is dat je het vaak kunt regelen zonder dat je rente hoeft te betalen. Als je nieuwe onderneming bovendien toch niet van de grond komt, heb je niet nog een extra BKR registratie op je naam staan. Een probleem wat komt kijken bij het lenen van kennissen is dat de relatie tussen jou en je geldverstrekker scheef kan getrokken worden. Als je bedrijf beginnen met een BKR mislukt en je het geld kwijt bent, heb je een grote schuld bij een kennis.

Bedrijf beginnen met een BKR met een investeerder

Het is misschien een idee om een informele investeerder te benaderen als je een bedrijf beginnen met een BKR gaat. Dit heeft een beste kans van slagen als je een sterk bedrijfsplan hebt en het er naar uit ziet dat je bedrijf snel grote omzet zal maken. Dit zijn particuliere ondernemingen die beschikken over grote vermogens en interesse hebben om te investeren met geld en kennis in nieuwe veelbelovende bedrijfjes. Het probleem is dat je niet meer zelfstandig kunt werken en ook de omzet niet meer voor jezelf behoudt. Je krijgt er echter kapitaal en netwerken voor terug, wat een bedrijf beginnen met een BKR een stuk gemakkelijker maakt.

Bedrijf beginnen met een BKR is ook mogelijk met een starterskrediet

Als deze opties niet voor jou werken, kom je misschien wel in aanmerking voor een starterskrediet aanvragen voor een bedrijf beginnen met een BKR. Het UWV biedt speciale kredieten aan voor mensen die hun eigen onderneming proberen op te zetten, maar een subsidie met BKR codering nodig hebben. Deze uitkering kan oplopen tot 35.000 euro, waarmee jij het begin van je eigen bedrijf kunt opzetten. Dit is een lening zonder kredietcontrole, en nog een groter voordeel is dat je niets hoeft terug te betalen als het starten van je eigen onderneming een mislukking wordt, hoef je helemaal niets terug te betalen.

Advies bij bedrijf beginnen met een BKR

Voor een bedrijf beginnen met een BKR bestaan dus meerdere mogelijkheden om aan kapitaal te komen ondanks je BKR registratie. Deze verschillende bedrijfsfinancieringen met negatieve BKR is zijn niet eens alle mogelijkheden die er bestaan. Denk dus goed na over de opties die voor jou beschikbaar zijn en een bedrijf beginnen met een BKR is zo moeilijk nog niet!