Bedrijfsfinanciering van 25000 euro

Bedrijfsfinanciering van 25000 euro

Een recessie biedt kansen! Met een bedrijfsfinanciering van 25000 euro begin je je eigen bedrijf en maak je je dromen waar. Life is too short!

Volgende de laatste berichten gaat het economisch niet geweldig in Nederland. Economische krimp, bezuinigingen, krimp: van al die berichten krijg je alleen maar hoofdpijn.

Toch biedt een recessie juist kansen voor slimme ondernemers. In tijden van recessie denken de meeste mensen dat het glas halfleeg is, terwijl je ook ernaar kunt kijken met een andere visie: namelijk dat het glas halfvol is.

Onderzoek toont aan dat een recessie voor een aantal bedrijven een uitstekend startmoment is geweest. Tijdens de recessie van begin 2000 knapte de internetbubbel. Toen dacht de markt: dat internet, dat is allemaal hype.

Nu zijn we meer dan 10 jaar verder en heeft internet een enorme sprong gemaakt. Films kijken, online daten en zelfs boodschappen bestellen gaat nu steeds meer online. Gevestigde media die nog in de papieren business zitten zien hun winsten afnemen omdat steeds meer mensen digitaal nieuws consumeren.

Er zijn diverse slimme internet ondernemers die begin 2000 ondanks de recessie een bedrijf zijn gestart. Een enkeling is alsnog failliet gegaan, maar er zijn ook vele bij die een succesvol bedrijf hebben opgezet met een miljoenen omzet.

We zijn nu in 2012. Ook nu weer allemaal negatieve berichten over de economie in het nieuws. En ook nu zijn er weer kansen. Als de geschiedenis zich weer herhaalt zullen er over 10 jaar weer nieuwe miljonairs zijn die NU een bedrijf zijn gestart.

Misschien ben jij wel een van die mensen. Om je droom te verwezenlijken heb je verschillende zaken nodig:

–          De juiste houding: je moet een visie hebben, risico’s durven nemen en in jezelf geloven.

–          De intelligentie: je hoeft geen Einstein te zijn, maar het helpt als je dingen snel door hebt. Ook handig is als je ‘business sense’ hebt; oftewel, een gevoel voor zaken doen. Waar liggen kansen, hoe kun je met weinig veel bereiken etc.

–          Startkapitaal: deze ‘variable’ is vaak erg handig voor diverse doeleinden.

Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat voor bedrijf je gaat oprichten.

Bedrijfsfinanciering van 25000 euro als startkapitaal

Startkapitaal kan je helpen als je bijv. het volgende wilt:

–          Een bedrijfspand huren

–          Een machine kopen

–          Computers aanschaffen

–          Een computerprogramma of speciale website laten maken

–          Salaris voor een jaar voor personeel

Kortom, er zijn tal van redenen te bedenken waar je 25000 euro kapitaal voor kunt gebruiken.

De snelste manier om aan 25000 bedrijfsfinanciering te komen is via een lening. Een lening is nu een beetje uit de gratie gekomen. Toch dient een lening ook als iets positief gezien te worden. Een lening vergroot de kans dat je het bedrijf tot een succes maakt. Het is een investering die je doet omdat je verwacht en hoopt dat het z’n vruchten zal afwerpen in de toekomst.